Sommareftis

Sommareftis 2017

SOMMARLOVSEFTIS

Terminsstarten närmar sig men vi har ännu ett par veckor kvar på Sommareftis. Från och med vecka 33 börjar vi bekanta oss lite närmare med våra respektive avdelningar men vi kommer fortfarande att spendera största delen av dagarna tillsammans utomhus där vi kommer att erbjuda både ledda aktiviteter och fri lek. Vi kommer även att göra utflykter i närområdet.

Vi har nu avrundat arbetet kring Astrid Lindgren-temat. Under resans gång har barnen byggt ett landskap som innehåller miljöer från de böcker vi arbetat kring. Landskapet finns under v 33 på nedre våningen i vikenhuset så passa gärna på att ta en titt på den fantastiska skapelsen när ni hämtar/lämnar era barn.

Ta med handduk/badkläder, badpuffar (vid behov), solkräm, solhatt, regnkläder och extrakläder i en ryggsäck varje dag. Vi kommer att vara utomhus oavsett väder. Smörj gärna in ditt barn på morgonen och lämna med kräm så vi kan smörja in dem igen. Hör av er till Anna på morgonen senast klockan 09.00 om ert/era barn ej kommer, via telefon på nr 070- 100 82 11 eller mail  anna.ingbro@gripsholmsskolan.se

Om ni tar sovmorgon vill vi att ni senast kommer klockan 10.00. (Leksaker lämnas hemma detta lov, vi har fullt med aktiviteter här:)

Om det blir kanonväder kommer vi att gå och bada vid bryggan på Näset eller i hamnen(på Strandbadet med de äldre barnen) eller stanna på skolan och bada i vattenspridaren och ha vattenlek.

VECKA 34

Måndag:

F-1 Går på utflykt till kyrkoruinen efter lunch. Vi kommer att äta mellis där och räknar med att vara tillbaka på skolan senast 15.30

Tisdag:

Några hålltider:

Öppning och frukost i matsalen fram till ca 7.45.

Förskoleklass kl 10.45
Järvar och Lodjur kl 11.00
2-3 och Klubben ca 11.15.

Mellis
Förskoleklass kl 13.30
Järvar och Lodjur kl 13.45
2-3 och Klubben kl 14.00

På plats i matsalen på mornarna under Vecka 34 kommer Anna Ingbro att vara. Tel nr till Anna är 070-100 82 11.

För kontaktuppgifter till övrig personal, se respektive avdelnings hemsida.