Jobba hos oss

Jobba hos oss

Våra arbetslag består av förskollärare och barnskötare som tillsammans planerar och genomför arbetet på avdelningarna. Vår förskola styrs av rektorn som driver den pedagogiska utvecklingen framåt samt ansvarar för den dagliga samordningen.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla en nystartad förskola. Du ser möjligheter och gillar utmaningar. Hos oss får du ta plats och utvecklas tillsammans med dina kollegor.

Vår förskola bygger på vår värdegrund, trygghet och trivsel. Vi utgår ifrån barngruppens intresse och behov. Här bygger vi upp och utvecklar lärmiljöer som inspirerar barnen och lockar till utforskande och lek.

Tillsammans med våra kollegor skapar vi förutsättningar för barnens lärande i tema och projekt. Vi dokumenterar arbetet och lärandet tillsammans med barnen och våra verktyg är pedagogisk dokumentation

I och med att vår förskola växer ständigt så är vi alltid i behov av vikarier. För att läsa mera om hur det är att vara vikarie hos oss kan du ta del av information i dessa två dokument.

Är du intresserad av att jobba hos oss så hör du av dig till vår rektor. Du når henne bäst via mail. Skriv där en kort presentation om dig själv samt bifoga CV. När vi mottagit din intresseanmälan så tar vi kontakt och bokar in en första träff om det är aktuellt. När du kommer på ett första möte med oss så vill vi att du visar upp ett utdrag ur belastningsregistret, beställ här.

Välkommen att ta kontakt!
Annika Bärnlund
Rektor
073-087 08 38

annika.barnlund@gripsholmsskolan.se