Speciallärare

Speciallärarna

Frida Hästbacka

Speciallärare i årskurserna 1-3

Kontakt via mejl: frida.hastbacka@gripsholmsskolan.se eller på telefon 070 100 90 60

Madeleine Kajan

Jag jobbar som speciallärare i årskurserna 4-6. Jag jobbar med elever både i klassrummet, i mindre grupper och enskilt med elever i mitt klassrum. Främst jobbar vi med kärnämnen svenska, matematik och engelska. Kontakta mig om ni har frågor kring inlärning och skolgång för elever i dessa klasser.

Kontakt via mejl: madeleine.kajan@gripsholmsskolan.se eller telefon på nr. 070 100 90 66.

Sanna Tegengren

Speciallärare i årskurserna 5-6.

Kontakt via mejl: sanna.tegengren@gripsholmsskolan.se eller telefon på nr: 070 100 82 14

Felicia Lytz

Jag jobbar som speciallärare i årskurserna 7-9. Jag hjälper till i alla klasser, både som kompanjonlärare och genom smågruppsundervisning i svenska, matematik och engelska. Kontakta mig om ni har frågor kring inlärning och skolgång för elever i dessa klasser.

Kontakt via mejl: felicia.lytz@gripsholmsskolan.se eller telefon på nr. 070 100 92 51.

Digital test av läsförmåganLäs här

Hjälpmedel för elever med läs- och skrivsvårigheter Läs här