Speciallärare

Speciallärarna

Frida Hästbacka

Jag jobbar som speciallärare i årskurserna 7-9. Jag hjälper till i alla klasser, både som kompanjonlärare och genom smågruppsundervisning i svenska, matematik och engelska samt franska. Har ni frågor kring inlärning, olika stödformer eller förhållningssätt så kontakta mig så funderar vi tillsammans fram olika lösningar. Jag är utbildad sensomotorisk reflexpedagog och har möjlighet att utforma individuella träningsprogram. 

Kontaktas via mejl: frida.hastbacka@gripsholmsskolan.se eller telefon på nr. 070 100 92 51

Josefin Barkar

Jag jobbar som speciallärare i förskoleklasserna och i årskurserna 1– 3. Jag jobbar med små grupper eller enskilda elever i mitt lilla klassrum i ämnena svenska, matematik och engelska. Kontakta mig om ni har frågor kring inlärning och skolgång för elever i dessa klasser. Jag är också utbildad logoped.

Kontakt via mejl: josefin.barkar@gripsholmsskolan.se eller telefon på nr.070 100 90 55

Linda Sundell

Jag jobbar som speciallärare i årskurserna 3-6. Jag jobbar med elever både i klassrummet, i mindre grupper och enskilt med elever i mitt lilla klassrum. Främst jobbar vi med kärnämnen svenska, matematik och engelska. Jag är också legitimerad logoped. Kontakta mig om ni har frågor kring inlärning och skolgång för elever i dessa klasser.

Kontakt via mejl: linda.sundell@gripsholmsskolan.se eller telefon på nr: 070-181 90 58

Jessica Nylund – Föräldraledig 2020-2021

Madeleine Kaján – Föräldraledig läsåret 2020-2021

Digital test av läsförmåganLäs här