Maria Zinovjev-Altebo

Maria Zinovjev-Altebo

Bor i Strängnäs
Födelseort Eskilstuna
Fyller år 24 juni
Utbildning Tog studenten i Strängnäs. Utbildade mig senare till Behandlingspedagog på programmet Humanistiskt behandlingsarbete i Södertälje. Certifierad Sorgbearbetare utbildad på Svenska Sorginstitutet i Stockholm. Familjeterapeut/ Terapeut i Narrativ och Systemteoretiska traditioner.
Utbildningsplats Gymnasie i Strängnäs, Humanistiskt behandlingsarbete i Södertälje, Svenska Sorginstitutet Stockholm, Ersta Sköndal Bräcke Högskola, 
Anställd Oktober 2015
Kännetecken som kurator Inkännande och icke dömande. Utgår i från att alla gör så gott de kan, vilket kan innebära att i bland blir det fel, då behöver vi alla få en chans till. Jag tror på det salutogena perspektivet.
Intressen Träna, meditera,resa, umgås med min familj och mina vänner som har en stor plats i mitt hjärta.
Kuriosa Jag är en hejjare på att spela pingis