Lyckad julfest!

18 dec, 2016

Hej! Ella och John har skrivit blogg.

Yo, klassen ni är bäst! Den här veckan har vi haft matteprov och haft luciatåg. Den här veckan har maten varit bra. Pannkakor på torsdag och tacos på fredag. Vi har blivit bättre på sång och matte, även engelska. Vi kommer bäst ihåg matteprovet.

Lärarens noteringar: Jag är så stolt över mina hjortar! De sjöng så vackert i kyrkan och bidrog till en väldigt lyckad julfest. Själv kunde jag bara luta mig tillbaka och njuta av deras luciatåg medan jag ackompanjerade dem på gitarr tillsammans med Frida. Musiklärare Cindy har verkligen gjort ett toppenjobb med eleverna! Luciatåget på skolan blev också väldigt fint och stämningsfullt. Det är en ynnest att jobba med elever som ger allt när det är skarpt läge.

Vi har hunnit fira Finlands självständighetsdag, Nobeldagen och haft ett sista matteprov innan jul. Eleverna har också gjort ett drama om fotosyntesen som de presenterat i grupper. De var kreativa och tyckte uppgiften var kul! Nu återstår endast tre och en halv dag tills jullovet tar över. Vi öppnar luckor för fullt i klassen och nu känns det som att alla ser framemot julledigheten.

Ha det bra,

 

Mvh Staffan