Fullt ös!

17 nov, 2017

Hej!

Eleverna har haft sitt första prov i samhällskunskap och till min stora förtjusning så gick det väldigt bra för klassen. Eleverna hade visserligen förberett sig för provet på lektionerna precis innan det var dags, men framför allt så har eleverna visat att de tar proven på allvar och gör sitt bästa för att lyckas väl i dem. Jag är imponerad över de goda resultat som eleverna kunde visa upp och det gläder mig att många har varit så intresserade och fascinerade över hur man styr ett land och hur pengarna i ett land används. Vi kommer nu att övergå till geografi delen och jag hoppas att eleverna tycker det ska bli minst lika spännande!

De senaste två veckorna har eleverna byggt broar och det har varit häftigt att följa med hur de har resonerat kring hållbarhet. Samtidigt var eleverna tvungna att hålla sig till en budjet. Det har varit fullt ös den här veckan och nu ser jag fram emot att få träffa alla elever på utvecklingssamtalen. Då får vi möjlighet att summera hösten och kan blicka framåt. Välkomna på samtal!

Trevlig helg!

Mvh Staffan