Eftisklubben årskurs 3–6

Hej och välkomna alla barn som går i åk 3-6 på Gripsholmsskolan till Eftisklubben. Vi som jobbar på klubben heter Alexandra och Pontus. Klubben kommer hålla till i klassrummen ovanför matsalen i byggnaden vi kallar för Södra flygeln. Barnen kan också vara ute på den nedre eller övre skolgården. Hittar vi på något annat så framkommer det i vårat veckoschema som vi uppdaterar kontinuerligt varje vecka här nedanför.

Jullov på Eftis och förskolan:

Eftis och förskolan har öppet 2-4/1. Anmäl er om ni är i behov av omsorg, anmäl även om ni inte är i behov av omsorg. Anmäl er till Eftis här: https://goo.gl/forms/G2EIPUGyaY0LzCS03 Eftis och förskolan har stängt vecka 52, 27-28 december. Om ni är i behov av omsorg under dessa dagar kontakta administratör Camilla Wandin på camilla@gripsholmsskolan.se .

Sista anmälningsdatumet är 2/12.

Fredagen den 14 december stänger Gripsholmsskolan, Eftis och Gripsholms förskola klockan 15.15 på grund av personalaktivitet.

V.50

Denna vecka kommer vi att starta våra traditionella julpysseldagar. Alla barn på Eftis delas in i grupper som de är i under 6 eftermiddagar, tisdag-torsdag under vecka 49 och 50. Alla grupper äter mellis som vanligt och samlas sedan enligt ett bestämt schema på olika julpysselstationer. Mellan 14.20-15.45 är det aktivitet i de olika stationerna. Iår erbjuds det:

Julgodis tillverkning nere i Viken i förskoleklassernas verkstad. Dans till julmusik i idrottssalen. Nåltovning och sömnad i Lodjurens klassrum. Ljusstöpning och pappersslöjd. Tillverkning av små tomteluvor av garn i Järvarnas klassrum Varför firar vi jul? + ev julfilm i Isbjörnarnas klassrum. Här går man också ut en stund.

Trevlig vecka önskar
Alexandra och Pontus

Skapande. Uppe i verkstan ska vi måla idag.

Kör för Åk 2-3 14:30 – 15:15

I Idrottshallen kan man få prova på gymnastik mellan 14:45 – 16:15.

Julpysseldagar

Fredagsmys, vi ska kolla film i isbjörnarnas klassrum

Pontus Sjöberg

tfn 070-100 82 34