Eftisklubben årskurs 3–6

Välkomna till klubben!

Vi håller till på övre plan i ”matsalshuset” om vi inte är utomhus. Vi ser fram emot en höst med många roliga aktiviteter!

Vi påminner om att vistelsetider skall läggas in i schoolsoft. Där kan ni även lämna info om huruvida ert barn får välja själv om han/hon vill gå hem, om syskon får hämta osv. Vi vill även understryka att samma regler för mobilanvändande gäller under Fritidstiden som under skoldagen. Ni behöver därför bestämma i förväg vilken tid ert/era barn ska gå hem samt meddela oss i personalen om vad som gäller, då barnen alltså inte har tillgång till sin mobil förrän vid hemgång. Våra kontaktuppgifter hittar ni här på sidan. Kontakta oss gärna i så god tid som möjligt då vi inte alltid har möjlighet att kolla meddelanden eller svara i telefonen då vi är i barngrupp.

V49

Vi är ute så mycket som vädret tillåter, därför är det viktigt att barnen har ”kläder efter väder”.

Klubb – Drakar och demoner 14-17. Vi håller till i matsalshuset på övre plan.

inne/utelek

Tisdag

Programmeringsklubb – Fokus på spelutveckling  14-16. Vi håller till i tekniksalen på Campus (2a våningen i samma hus som f-klass)

Gymnastiksal

Julpyssel

Teaterklubben 14 – 17. Vi håller till högst upp i gympasalshuset.

inne/utelek

Mellis äter vi 14.30 varje dag. Det blir även utelek, pyssel och spel som vanligt.

/Sara, Peter och Simon

För information gällande anmälning/avanmälning till Eftis, läs här: https://gripsholmsskolan.se/allman-information-eftis

Sara Nordgren

Stödperson / Fritidsledare