Lunchmeny

Skolrestaurang 1777

Vecka 34

Måndag

Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Rotfruktspytt med stekt ägg och rödbetor

Tisdag

Gräddbräserad sejfilé med purjolök serveras med kokt potatis

Kokosmjölks bräserade kikärtor med kokt potatis

Onsdag

Kebabskavssaute med ris och vitlökssås

Strimlad rotfruktskebab med ris och vitlökssås

Torsdag

Krämig pastagratäng med grönsaker och linser

Fredag

Köttfärsruta med potatis, gräddsås och lingon

Stekt panerad selleri

 

 

 

 

 

Varje dag serveras även:

en vegetarisk soppa
salladsbuffé
bröd och ekologiskt Bregott
ekologisk mellanmjölk & vatten

IMAG4810

Smaklig måltid önskar vi i köket:

 

Benny, Wioletta, Jesper, Mikaela, Susanne och Anu

Spara

Spara