Skidslanten

2 mar, 2021

Skidslanten inbringade 5210 kr till Viggo Foundation, bra skidat alla elever och tack!

Skidslanten

1 mar, 2021

Med anledning av att vi åker skidor för fullt nu på Gripsholmsskolan och även stöttar Christer och Måns världsrekordförsök på skidor vill vi också vara med och hjälpa till att samla in pengar till förmån för barn med funktionsvariationer! Viggo Foundation med Måns Möller i spetsen vill att barn med olika funktionsvariationer precis som alla andra barn skall få en meningsfull fritid och kunna idrotta för att må bra som möjligt och ha chansen att träffa kompisar vilket brukar vara svårt för dem. Vi blir JÄTTEGLADA i skolan om ni därhemma kan skicka med era barn en ”skidslant” på torsdag eller fredag v.7 precis som vi brukar göra med ”springslanten” på Skoljoggen på hösten! Så ta gärna med en slant och lämna till er mentor!

TACK och ha ett skönt sportlov!!!

Grattis

22 jan, 2021

Alla vi på Gripsholmsskolan sänder varma gratulationer till Erika och Emil som blivit föräldrar till en liten flicka!

Grattis

17 dec, 2020

Alla vi på Gripsholmsskolan sänder varma gratulationer till Christel som blivit förälder till en liten flicka!

Isbjörnar och Pingviner till ”Vi i femman”

8 dec, 2020

Vi är glada att kunna meddela att båda våra åk 5 har gått vidare till kvarstfinalen i ”Vi i femman”. Grattis Isbjörnarna och Pingvinerna!

Lösstider på Gripsholmsskolan

8 dec, 2020