Föräldrarådets möte

12 Apr, 2018

Föräldrarådets nästa möte hålls torsdagen den 3 maj kl 19 i Gripsholmsskolans matsal.

Se ärendelistan här

Vägunderhåll

12 Apr, 2018

Nu på måndag 16/4 kommer stora parkeringen vara stängd på förmiddagen för underhåll . Även infartsvägen kommer skrapas och groparna fyllas igen.

Klämdagar i april och maj

12 Apr, 2018

Eftis är öppet klämdagarna 30 april och 11 maj för de barn som anmält sig. Information om verksamheten dessa dagar kommer finnas på Eftis hemsidor. Sista anmälningsdagen var 20 april. Vid frågor kontakta Camilla Wandin på camilla@gripsholmsskolan.se

Påsklov

2 Mar, 2018

Snart är det dags för påsklov. Gripsholms förskola och Eftis är öppna 3-6 april. Sista anmälningsdagen är 21 mars. För information om lovet på Eftis, se här.

Föreläsning om nätmobbning

15 Feb, 2018

Niclas Ottosson, IT-pedagog, föreläser i skolans matsal. Se inbjudan här.

Varmt välkomna alla föräldrar!

Vinterexpeditioner

25 Jan, 2018

Nu är det snart dags för årets vinterexpeditioner för Åk 1, Åk 2, Åk 3 och Åk 4 & 5. Klicka på länkarna för att få information för respektive expedition.

Sportlov vecka 8

25 Jan, 2018

Vecka 8 är det sportlov, eftis och förskolan är öppna. För mer information om vad som händer på Eftis, läs här. Sista anmälningsdagen var 7 februari.

Gripsholmsskolan gratulerar

23 Jan, 2018

Vi gratulerar vår personal Maarit och Oskar som blivit föräldrar till en liten flicka!

Girafferna och Zebrorna till ”Vi i femman”

9 Jan, 2018

Vi är glada att kunna meddela att båda våra åk 5 har gått vidare till kvarstfinalen i ”Vi i femman”. Grattis Girafferna och Zebrorna!