Gripsholmsskolans och Gripsholms förskolas utvärderingar

28 maj, 2019

För att delta i Gripsholmsskolans egna utvärdering för vårdnadshavare, klicka här.

För att delta i Eftis egna utvärdering för vårdnadshavare, klicka här.

För att delta i Gripsholms förskolas egna utvärdering för vårdnadshavare, klicka här.

Skolskjuts med taxi på avslutningsdagen

21 maj, 2019

Ni som är beviljade skolskjuts med taxi och är i behov av detta på avslutningsdagen den 14 juni meddela det snarast, dock sedan den 27 maj, till info@gripsholmsskolan.se för att få skolskjuts med taxi denna dag.

Öppet hus på Gripsholms förskola

7 maj, 2019

Den 16 maj kl 14-16 så bjuder vi på Gripshoms förskola in till öppet hus i samband med förskolans dag. Under denna stund finns det möjlighet till att bekanta sig med förskolan för både nya och gamla barn med föräldrar.

Hälsningar från Eftis och förskolan

3 maj, 2019

Nu börjar vi närma oss sommaren vilket innebär att det snart är dags för sommareftis och sommar på Gripsholms förskola.

Sista anmälningsdagen var måndagen den 20 maj.

Ansökan om skolskjuts inför nästa läsår

5 apr, 2019

Läs mera här. Sista ansökningsdatum är 30 april.

Påsklov på eftis och förskolan

22 mar, 2019

Snart är det dags för påsklov. Gripsholms förskola och Eftis är öppna 23-26 april. Sista anmälningsdagen var 9 april.

Planeringsdag 11 mars

15 feb, 2019

Måndagen den 11 mars är det planeringsdag. Skolan är stängd, eftis är öppet. Sista anmälningsdagen var 3 mars.