En vecka med många tester…

15 nov, 2015

Hej!

Den här veckan har eleverna fått utvärdera sina kunskaper i flera olika ämnen. Nästan varje dag har eleverna fått göra korta test, vilket var något de tyckte var roligt då vi på fredagen summerade veckan som gått. Dessa test ger mig dels en indikation om hur mycket eleverna har snappat upp under hösten och eleverna själva en insikt om sina egna kunskaper. I matte har eleverna nu äntligen fått börja på med multiplikation, något som många längtat efter. Det har börjat riktigt bra så här långt 🙂

I början av veckan fick vi också besök i klassen av Mikaela, som kommer att utföra sin lärarpraktik  hos Hjortarna. Hon kommer att stanna med oss i fyra veckor till och vi hälsar dig hjärtligt välkommen och hoppas att du ska trivas med oss!

På måndag startar utvecklingssamtalen. Kom ihåg att fylla i trivselblanketten tillsammans med era barn och ta med den till samtalet. Jag påminner också om att boka in en tid så fort som möjligt för de som ännu inte har gjort det. Observer att elevernas IUP:n har blivit sända till hemmen via epost. Det ska bli trevligt att få träffa er!

Jag önskar er alla en god inkommande arbetsvecka,

 

Mvh Staffan

 

DSC_1238 DSC_1239 IMG_3710 IMG_3711