Vecka 14: Nya rum och Paxrelease

8 apr, 2016

sve

4/4 Måndag: Vi tyckte det var kul på idrotten. På bilden gjorde vi skissar till våra masker, som blev väldigt fina. Svenskan var rolig, vi fick höra varandras berättelser. Alla andra lektioner var helt ok.

tk

5/4 Tisdag: På biologin så pratade vi om sopsortering, och gjorde en frågesport. På musiken gjorde vi en låtanalys, vi sjöng också lite sånger i musikrummet. På träslöjden gjorde halva klassen klockor, och på syslöjden fortsatte vi att virka.

en id må

6/4 Onsdag: På morgonen sjöng vi för Robert som fyllde 12 år (grattis Robert🎉). På engelskan så kollade vi på frost. 6:orna hade nationella prov så vi var i Södra flygen i matterummet. På tekniken fortsatte vi bygga på vår robotar som vi ska ha en duell med. På idrotten sprang vi i hjorttagen inför stafettkarnevalen på tid (det gick väldigt bra för alla).

leo nat publik vil lov

7/4 Torsdag: På svenskan skrev vi en fakta ruta om orkaner. På matten jobbade vi bara i boken som vanligt😄 Sen på engelskan fortsatte vi kolla på frost. Sen missade vi Fy/Ke för att vi skulle hinna äta innan Pax-boksläpp. På boksläppet hörde vi lite när Henrik Jonsson pratade lite om sig själv och sin karriär som serietecknare. Och efter det fick vi en äppelmunk och en festis och gick en tipspromenad (fast det blåste väldigt mycket). Sen fick alla gå hem därifrån.

henrik teckna

8/4 Fredag: Vi hade SO i SO-rummet och där skrev vi bara på datorn vad vi hade sätt på filmen i onsdags. På matten spelade vi Kahoot (en stor favorit i vår klass). På idrotten var vi på IP och tränade lite inför stafettkarnevalen. På svenskan körde vi också kahoot. Och sen hade vi Fy/Ke och hade PROV!!!!!!!!😅

id 1 id3 id 2

Bloggen skriven av: Amanda, Tuva, Bernadina, Love och Isaac✧

Ha en trevlig helg hälsningar Leoparderna!!!💖