Fsk-1

Eftis Fsk Småkryp (Nyckelpigor och Myror)

Välkomna till Eftis för förskoleklass.

————————————————————————————————————-

Förskoleklassens avdelning håller till nere i Viken i de klassrum som de har på dagarna och några extra rum för lek och skapande. Vi flyttar ut vår verksamhet hela sensommaren och håller då till på nedre skolgården. Så småningom kommer vi gå ut på utflykter och då kommer det att stå på schemat på denna sida.

Läsårets teman är Gripsholmsskolan 10 år och Grön Flagg (vi ska försöka bli certifierade som en mer miljövänlig skola).  Vi kommer på Eftis jobba med våra tre grundstenar, värdeord Hjärna, Hjärta och Hälsa. Alla barnen kommer att få jobba med vart och ett av dessa ord  i olika material.
Vi tar en paus från plojfredag och jobbar på med våra alster inför Vernissaget.

Vernissage Torsdagen den 25 oktober Klockan 15.00-18.00

Gripsholmsskolan 10 år Hjärta, Hjärna och Hälsa

i Hållbar utveckling

I matsalen finns ett café där man kan köpa fika och lotter, intäkterna går till vår vänskolan i Tanzania. Vill ni bidra med fikabröd till försäljningen så lämna in det till
köket dagen innan eller samma dag.
Tack!

Tänk på om ni har barn med allergier att lämna in något fikabröd som passar. Fikat är  föräldrarbaserat så det kanske inte finns annars.
Andreas, Anita och Hanna.

Måndag

Vi är kvar på skolan där vi har ute/inne lek och skapande, Hjärna, hjärta och hälsa.

Tisdag

Idrottssalen för alla småkryp som vill.

Onsdag

Vi förbereder oss inför Vernissagen och hänger upp våra alster.

Vernissage:

Klockan 15.00-18.00

Gripsholmsskolan 10 år Hjärta, Hjärna och Hälsa

i Hållbar utveckling

Vi är kvar på skolan där vi pustar ut efter Vernissaget.

Andreas Axelsson

Eftisledare