Fsk-1

Eftis Fsk – Åk 1

Välkomna till Eftis för förskoleklass och åk 1.

Vecka 44 är det dags för höstlov. Anmäl via länken  HÄR vilka tider ditt/dina barn kommer att vara på Eftis under lovet. Anmäl även om barnet/barnen kommer att vara lediga.

På vår hemsida kommer vi att lägga upp viktig information om vår verksamhet, veckoschema  och ni hittar även kontaktuppgifter till oss som arbetar här med Era barn. Vi har våra lokaler på nedre våningen i Vikenhuset men vi kommer även att nyttja skolans idrottssal och gå iväg på utflykter i vår vackra närmiljö.
Under kommande veckor kommer vi att jobba tillsammans med barn och personal från åk 2-3 i skapandeverksamheten kring temat ”Finland 100 år”.

VECKOSCHEMA V 42.

–  Arbete kring temat med Igelkottar och Ekorrar.

–  Aktiviteter idrottssalen.

–  Utelek.

–  Lekar utomhus.

–  Vi skapar kring höstens tema: ”Finland 100 år”.

Onsdag

–  Järvar och Lodjur går till Kyrkoruinen. Vi tar med mellis och är tillbaka senast kl 16.

–  Skapande kring temat ”Finland 100 år”.

Torsdag

–  Igelkottar och Ekorrar går till Lottenlund efter mellis. Tillbaka senast kl 16.

–  Lekar utomhus.

–  Skapande kring temat ”Finland 100 år”.

–  Vi gör klart sådant vi påbörjat under veckan.

Tider till Morris och Eftis

Vi vill att ni vårdnadshavare som har barn som är i behov av omsorg, antingen på Morris eller Eftis, fyller i denna länk.

Anna Ingbro

Stödperson/Ansvarig eftisledare tfn 070–100 82 11 anna.ingbro@gripsholmsskolan.se

Andreas Axelsson

Eftisledare (stängning)