Fsk

Välkommen till Vildkatterna,

fritids för förskoleklass.

Fritids Vildkatterna består av elever från Förskoleklasserna Leoparder och Tigrar. Vi håller till i 600- huset på Campus.

Vi tar tacksamt emot tomma glasburkar, toalett- och hushållsrullar, knappar och annat som kan vara bra att göra pyssel av.

Planering vecka 39

Måndag:

Vi samlas och går på mellis kl. 13:40 i stora matsalen på stora skolan. Därefter går vi tillbaks till 600- huset där vi leker och pysslar.

Klockan 16:45 samlas de som är kvar och går till stora skolan för gemensam stängning.

Tisdag:

Onsdag:

Torsdag:

Vi samlas direkt efter skoldagens slut kl. 13:30 och går på utflykt till Lottenlund. Vi tar med oss mellis och äter det tillsammans på utflyktsmålet. Vid ca. kl. 15:45 samlas vi och går tillbaks till stora skolan och är framme där ca. 16:10. Där stannar vi tills hemgång.

Alla Vildkatter finns på stora skolan från ca kl. 16:10 till hämtning.

Fredag:

Vi samlas och går på mellis kl. 13:40 i stora matsalen på stora skolan. Efter mellis stannar vi kvar på stora skolan där de som vill får gå på gemensam aktivitet i gympasalen ca. kl. 14:30. De som inte vill leker och pysslar ute eller i Vikenhuset.

Alla Vildkatter finns på stora skolan från mellis kl. 13:40 till hämtning. Där leker eller pysslar de i gympasalen, på skolgården eller på övre våningen av Vikenhuset.

Trevlig helg önskar Ullis, Andreas och Pontus!

För information gällande anmälning/avanmälning till Eftis, läs här: https://gripsholmsskolan.se/anmalan-avanmalan-regler/

Andreas Axelsson

Fritidsledare

tfn 070–100 82  30

andreas.axelsson@gripsholmsskolan.se

Ulrika Skoog

Stödperson / Fritidsledare

tfn 070-100 82 40

ulrika.skoog@gripsholmsskolan.se

Pontus Sjöberg

Stödperson / Fritidsledare

tfn 070-100 82 34

pontus.sjoberg@gripsholmsskolan.se

Öppningstelefon

Stängningstelefon

Måndag- Torsdag 070-100 82 30

Fredag, tillsvidare personal på respektive avdelning.