Fsk

Fritids för förskoleklass

Välkomna till fritids för förskoleklass.  Här går elever från förskoleklasserna Giraffer och Zebror.
Vi håller till i 600- huset på Campus.

Vi är medvetna om att vi har varit svåra att få tag i via telefon. Det beror delvis på att vi haft en del frånvaro och därför inte kunnat svara, men även på en del tekniska problem. Detta ska nu vara löst men har ni fortfarande problem med att komma fram på telefon så skriv gärna på schoolsoft så vi får undersöka vad som är galet. Vi föredrar kontakt via sms då vi jobbar i barngrupp hela dagarna och har svårt att ta samtal.

När vi går ner till stora skolan för gemensam stängning, så kommer barnen att vara ute på skolgården eller på övre plan i Vikenhuset.

Det är jätteviktigt att ni meddelar oss när ni hämtar era barn, så vi kan pricka av i Schoolsoft att dom har blivit hämtade.

Förändringar i planeringen kan även ske med kort varsel. Om detta händer meddelas det via Schoolsoft.

PÅMINNER OM ATT LÄGGA IN VISTELSETIDER I SCHOOLSOFT

V 49

FRÅN OCH MED V 49 KOMMER VI ATT ÄTA MELLIS UPPE PÅ CAMPUS PÅ MÅNDAGAR. DET INNEBÄR ATT ALLA SOM HÄMTAS INNAN 16.00 HÄMTAS PÅ CAMPUS.

Om ni har toarullar eller små glasburkar utan etikett att avvara tar vi tacksamt emot dem till vårt julpyssel

MÅNDAG Vi äter mellis på campus vid skoldagens slut. Går ner till Vikenhuset strax innan kl 16.00

TISDAG -TORSDAGVi går ner till ”stora skolan” vid skoldagens slut och där inleder vi fritidsdagen med Mellis kl 13.30. Vi går sedan tillbaka och leker och har aktiviteter uppe på Campus för att sedan, strax innan kl 16.00, gå tillsammans till Vikenhuset där stängningsavdelningen finns.

FREDAG Mellis 13.30, sedan aktiviteter i idrottssalen

Om ni kommer för att hämta medan ert/era barn äter mellis ber vi er vänta utanför matsalshuset tills de är klara.

Påminner om att fylla i vistelsetider i Schoolsoft. (vistelsetid= arbetstid +restiden till skolan/fritids)

MÅNDAG-ONSDAG Jobbar Anna(till16.00), Marcus(till 16.00) och Tuva(till 16.30)

TORSDAG-FREDAG Jobbar Marcus(till 16.00), Anna (till 14.00), Ida (14.00-16.30) samt Tuva (till 16.30).

Anna Ingbro

Stödperson / Fritidsledare

anna.ingbro@gripsholmsskolan.se

Marcus Karlsson