Fsk

Välkommen till Vildkatterna,

fritids för förskoleklass.

Fritids Vildkatterna består av elever från Förskoleklasserna Leoparder och Tigrar. Vi håller till i 600- huset på Campus.

P.g.a. samhällsläget detaljplanerar vi så lite som möjligt. Förändringar i planeringen kan även ändras med kort varsel. Vi försöker då i bästa mån uppdatera detta på hemsidan och/eller via Schoolsoft.

Planering vecka 10

Måndag:

Planeringsdag, alla barn är på stora skolan.

Alla fritidsbarn lämnas och hämtas på stora skolan i och kring Vikenhuset.

Tisdag:

Vi samlas och går på mellis kl. 13:40 i stora matsalen på stora skolan. Därefter går vi tillbaks till 600- huset där vi leker och pysslar ute och inne.

Klockan 16:45 samlas de som är kvar och går till stora skolan för gemensam stängning.

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Vi samlas och går på mellis kl. 13:40 i stora matsalen på stora skolan. Efter mellis stannar vi kvar på stora skolan där de som vill får leka i gympasalen. De som inte vill vara där leker eller pysslar ute eller inne på stora skolan.

Alla Vildkatter finns på stora skolan från ca. kl. 13:40 till hemgång.

Trevlig helg önskar Andreas, Pontus och Åsa!

För information gällande anmälning/avanmälning till Eftis, läs här: https://gripsholmsskolan.se/anmalan-avanmalan-regler/

Andreas Axelsson

Fritidsledare

tfn 070-100 82  30

andreas.axelsson@gripsholmsskolan.se

Pontus Sjöberg

Stödperson / Fritidsledare

tfn 073-506 79 34 (kl. 08:00-16:00)

pontus.sjoberg@gripsholmsskolan.se

Åsa Svensson

Stödperson / Fritidsledare

tfn: 070-100 82 12

asa.svensson@gripsholmsskolan.se

Öppningstelefon

Stängningstelefon

Måndag- Torsdag 070-100 82 30

Fredag, tillsvidare personal på respektive avdelning.