Fsk-1

Eftis Fsk – Åk 1

Välkomna till Eftis för förskoleklass och åk 1.

FÖRÄNDRINGAR PÅ EFTIS VT 2018

Efter jul kommer vi att göra förändringar i grupperna på Eftis. Vi kommer att göra två mindre grupper i de yngre årskurserna och en lite större klubb med de äldre eleverna!

Kvar nere i viken kommer förskoleklasserna och årskurs 1 Lodjur att vara. Där kommer Anna, Anita, Andreas och Peter att arbeta.

På övervåningen i Vikenhuset kommer Årskurs 1 och 2 (Järvar,, Isbjörnar och Pingviner) att vara tillsammans med Julia, Marta, My och Hanna.

På klubben kommer vi att ha årskurs 3 till 6. På klubben i vår kommer Emilia, Maria och Marika att arbeta.

Vi hoppas att Ert/Era barn har haft en bra höst hos oss på Eftis och att ni alla får en skön julledighet!

BARNOMSORG I DECEMBER Fredagen den 15 december stänger Gripsholmsskolan, Eftis och Gripsholms förskola kl 15,15 på grund av personalaktivitet.

Skolan och förskolan kommer även vara stängd i mellandagarna, 27-29 december. Är ni ändå i behov av omsorg dessa dagar meddela Camilla Wandin via mail på camilla@gripsholmsskolan.sesenast den 4 december.

Under jul kommer Eftis och förskolan hålla öppet den 22/12 samt 2-5/1, anmälan sker här. Sista anmälningsdagen är 10 december.

—————————————————————————————————————————————————–

På vår hemsida kommer vi att lägga upp viktig information om vår verksamhet, veckoschema  och ni hittar även kontaktuppgifter till oss som arbetar här med Era barn. Vi har våra lokaler på nedre våningen i Vikenhuset men vi kommer även att nyttja skolans idrottssal och gå iväg på utflykter i vår vackra närmiljö.

VECKOSCHEMA V 50.

–  Lek ute och inne.

–  Aktiviteter i idrottssalen med Andreas.

-Lek ute och inne

-Julpyssel i verkstan.

-Lek ute och inne

Fredag

OBSFredagen den 15 december stänger Gripsholmsskolan, Eftis och Gripsholms förskola kl 15,15 på grund av personalaktivitet. Är ni ändå i behov av omsorg efter dess, vänligen kontaktaCamilla Wandin via mail på camilla@gripsholmsskolan.sesenast den 4 december.

Tider till Morris och Eftis

Vi vill att ni vårdnadshavare som har barn som är i behov av omsorg, antingen på Morris eller Eftis, fyller i denna länk.

Anna Ingbro

Stödperson/Ansvarig eftisledare tfn 070–100 82 11 anna.ingbro@gripsholmsskolan.se

Andreas Axelsson

Eftisledare (stängning)