Åk 2-3

Eftis årskurs 2-3

Välkomna till Eftis 2-3!

Denna vecka kommer vi tisdag-fredag ha våra traditionella julpysselstationer. Vi delar in våra tvåor och treor i grupper och de kommer få gå runt mellan fyra olika julpysselstationer (en per dag):

Julpyssel av garn, Pepparkakshus i papp, julaktiviteter i gymnastiksalen, julleklotteri.

Mellis äter vi som vanligt vid klockan 14.10 och så kör vi igång julpysselgrupperna ca klockan 14.30-15.45.

FÖRÄNDRINGAR PÅ EFTIS VT 2018

Efter jul kommer vi att göra förändringar i grupperna på Eftis. Vi kommer att göra två mindre grupper i de yngre årskurserna och Klubben blir större för de äldre eleverna!

Kvar nere i Viken kommer Fsk Ekorrar och Igelkottar och År 1 Lodjuren att vara. Där kommer Andreas, Anita, Anna, och Peter att arbeta.

På övervåningen i Vikenhuset kommer År 1 Järvar och År 2 Isbjörnar och Pingviner att vara Där kommer Hanna,  Julia, Marta och My att arbeta.

På klubben kommer vi att ha År 3 – År 6. Där kommer Emilia, Maria och Marika att arbeta.

BARNOMSORG I DECEMBER Fredagen den 15 december stänger Gripsholmsskolan, Eftis och Gripsholms förskola klockan 15.15 på grund av personalaktivitet.

Skolan och förskolan kommer även vara stängd i mellandagarna, 27-29 december. Är ni ändå i behov av omsorg dessa dagar meddela Camilla Wandin via mail på camilla@gripsholmsskolan.sesenast den 4 december.

Under jul kommer Eftis och förskolan hålla öppet den 22/12 samt 2-5/1, anmälan sker här. Sista anmälningsdagen är 10 december.

Vecka 50.

Måndag.  Vi gick till Apotekarängen och åkte åkmadrass.

Tisdag.     Julpysselstationer.

Onsdag.   Julpysselstationer.

Torsdag.   Julpysselstationer.

Fredag.     Julpysselstationer.

Ca klockan 16.45-17.00 går de barn som är kvar ned in i Viken huset för gemensam stängning.
Tider till Morris och Eftis
Vi vill att ni vårdnadshavare som har barn som är i behov av omsorg, antingen på Morris eller Eftis, fyller i denna länk.

Eftisbloggen

Marta Hårdstedt