Åk 2-3

Eftis årskurs 2-3

Välkomna till Eftis 2-3!

Vi fortsätter vårt skapande till Vernissagen i temat Finland 100 år. Nästa vecka kommer Maria gå ned i gamla matsalen/hemkunskapssalen och skapa med en grupp i taget varje dag.  Barnen behöver kartonger till skapandet som blir som små ”tittskåp”. Varje dag finns också möjligheten till fria aktiviteter som lego, plusplus, lek eller rita.

Måndag.   Ugglor och Örnar går till Blåbärsskogen. Stormkök och knivar med.  Tillbaka ca klockan 16.00, mellis med. Isbjörnar och Pingviner kvar på skolan, skapande.

Tisdag.     Isbjörnar och Pingviner går till  Blåbärsskogen.  Stormkök och knivar med. Tillbaka ca klockan 16.00, mellis med. Ugglor och Örnar är kvar på skolan, skapande.

Onsdag.     Kör med Maarit klockan 14.15-15.00. Dans med Marta klockan 15.00-15.45, vi fortsätter att skapa vår dans till temat Finland 100 år av självständighet.

Torsdag.    Vi har gymnastiksalen och My har vuxenledd aktivitet. Skapande till Vernissaget.

Fredag.      Plojfredag, Bingo.

Ca klockan 17.00 går de barn som är kvar ned till nedre skolgården eller in i Viken huset vid regn för gemensam stängning.
Tider till Morris och Eftis
Vi vill att ni vårdnadshavare som har barn som är i behov av omsorg, antingen på Morris eller Eftis, fyller i denna länk.

Eftisbloggen

Marta Hårdstedt