Åk 2-3

Eftis årskurs 2-3

Hej och välkomna till ett nytt Eftis-år!

På den här sidan kommer vi lägga upp information om avdelningen för Isbjörnar, Pingviner, Ugglor och Örnar. Vi kommer hålla till i klassrummen som ligger till vänster om man går in till biblioteket. Där kommer Ugglor och Örnar hänga sina väskor och jackor under Eftistid. Så länge det är fint och varmt väder är vi ute.

Vill passa på att berätta att vi fått en ny kollega som heter Simon och kommer jobba med oss på Eftis 2-3. Välkommen till oss!

Vi startar denna vecka onsdag med att vara kvar på skolgården och leka, skapa och röra oss.
Det är viktigt att barnen får mötas och hitta tillbaka till varandra och rutinerna.
Många har varit här under sommar-Eftis och de har startar en ”jättelek” ute på gården. Alla utklädningskläder och leksaker kommer fram och sedan har det lekts från morgon till stängning. Underbart!

Onsdag          Vi är kvar på skolgården och har gymnastiksalen.

Torsdag.        Vi är kvar, men erbjuder att vid bra väder gå iväg till närliggande utflyktsmål.

Fredag.          Vi startar våra plojfredagar med någon gemensam rolig aktivitet.

I fortsättningen ser veckan ut ungefär så här:
Måndag.    Utflykt Ugglor och Örnar.
Tisdag.       Utflykt Isbjörnar och Pingviner.
Onsdag.     Kör 14.15-15.00 med Maarit och efter det dans med My detta kommer utmynna i en  föreställning kring Finland 100 år som självständig stat i november. Föreställningen kommer innehåll dans, sång, drama och dikt etc.
Torsdag.    Gymnastiksalen
Fredag        Plojfredag. En rolig gemensam aktivitet.
Klockan 17.00 går de barn som är kvar ned till nedre skolgården för gemensam stängning.
Tider till Morris och Eftis
Vi vill att ni vårdnadshavare som har barn som är i behov av omsorg, antingen på Morris eller Eftis, fyller i denna länk.

Eftisbloggen

Marta Hårdstedt