Eftisklubben årskurs 3–6

Klämdagar
Vi behöver veta om era barn är i behov av omsorg någon av de två kommande klämdagarna, fredagen den 26/5 och måndagen den 5/6.

Ni anmäler er här, anmäl även om ni inte är i behov av omsorg. Sista anmälningsdagen är 19/5.

Sommareftis

Nu börjar vi närma oss sommaren vilket innebär att det snart är dags för sommareftis!
Vi behöver veta om era barn är i behov av omsorg, ni anmäler er här. Anmäl även om ni inte är i behov av omsorg.
Sista anmälningsdagen är söndagen 28e maj.

Vecka 21

Från och med Måndag 8/5 välkomnar vi åk 3, Hjortar och Rävar, upp till klubben. Även Rickard Jonsson, stödperson i Hjortarna, kommer då att finnas med oss på eftermiddagarna.

– Stormöte
– Aktiviteter i idrottssalen med Rickard.
– Skapande.
 Dans i idrottsalen 15- 16.
– Programmering
Kristi Himmelfärdsdag – Eftis och skola stängt.
Klämdag- Skolan stängd, eftis öppet för de barn som är anmälda.

Information inför läsåret 2016/2017

Klubben har under sommaren bytt lokaler och befinner sig numera på övervåningen i Södra flygeln där vi huserar tillsammans med Giraffer, Zebror, Blåvalar och Delfiner.
Stängningen sker på nedervåningen i Vikenhuset, vi beger oss dit ca16.30.
På Klubben har vi läxläsning måndag-torsdag varje vecka, vi erbjuder då ett lugnt rum där barnen med stöd av en vuxen kan göra sina läxor.
Meddela Anna om ni är i behov av omsorg innan kl 07,00 eller efter kl 17,00.
/ Anna, My, Peter och Rickard

Information om Klubben

På Klubben är 67 stycken barn från klasserna 4-6 inskrivna. Vi är stolta över att ha så många barn som vill vara kvar och umgås tillsammans på eftermiddagarna. Vi som jobbar på Klubben leder alltid någon aktivitet och så vill vi även få barnen att ta egna initiativ och ta ansvar över sin fritid.

Eftisbloggen

Anna Ingbro

Stödperson/Ansvarig på Klubben tfn 070-100 82 11 anna.ingbro@gripsholmsskolan.se

Rickard Jonsson